Моето участие във Фестивала „Здравей Здраве”, Пловдив 2017

Изключително съм щастлива, че бях поканена за лектор на осмото издание на фестивала „Здравей Здраве”, посветен на здравословния начин на живот, което се проведе в град Пловдив през месец април.

Лекцията ми на тема „Суровата храна – дар от природата – ключ към нашето здраве, младост и дълголетие” събуди голям интерес и за моя радост, не само залата бе пълна, но и отвън по коридорите, хората ме спираха жадни за допълнително информация, относно здравословните ползи от суровоядството.

С радост споделих на публиката своя опит, както и общоизвестните ползи   от суровоядния хранителен режим, при който, благодарение на значимата консумация на плодове и зеленчуци, се подпомага контрола на кръвното налягане,  възможно е  да се намали риска от инсулт, сърдечна недостатъчност, остеопороза, редица ракови заболявания, бъбречни заболявания и др. Освен това, суровоядството води до намаляване на излишната телесна маса, с  което може да спомогне за предотвратяване или контролиране на диабет тип 2.

 

§Освен лекцията си, имах честта и удоволствието да водя и йога практика за цялото тяло, на която присъстваха хора от всички нива: от начинаещи до много напреднали. Залата отново бе пълна.

Щастлива съм да срещам хора, тръгнали по пътя на алтернативното здраве и хранене. Хора, осъзнати, хора, водещи природосъобразен начин на живот. Впечатлена съм и искрено се радвам от все по-нарастващия брой хора, които не само се
интересуват от суровоядството, но и имат желание и готовност да се придържат към такова хранене, за да подобрят общото си здравословно състояние.

Всеки, който желае да получи моята презентация, може да остави своя имейл в абонаментната форма на сайта и с радост ще му я изпратя!

 

Бъдете здрави!

Яна <3

 

 

Comment 1

  1. Мария
    май 10, 2017

    Здравейте Яна! Мисля че успях да се абонирам, но ако не съм го направила моля да ме насочите какво трябва да направя, за да получа Вашата презентация. Благодаря.

Write a comment