ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

Индивидуалните препоръки за здравословно хранене НЕ са диета! Аз не Ви предлагам краткосрочни и скорострелни резултати. Моята цел е не да свалите набързо няколко килограма, които скоропостижно да възстановите веднага щом се върнете към “нормалното” си хранене. Аз Ви предлагам партньорство! Повече от партньорство! Предлагам Ви приятелство! Споделен опит, знания и експертиза как да промените кардинално и завинаги хранителните си навици! Как да се научите да се храните балансирано и пълноценно, така че тялото Ви да достигне до оптималното за Вас тегло, което от своя страна да Ви гарантира здраве, жизненост и дълголетие. Не очаквайте мигновени резултати! Очаквайте трайни резултати! Не очаквайте лишения и глад! Очаквайте балансираност и постоянство! Не очаквайте отлитащи килограми! Очаквайте устойчиви стъпки надолу във Вашето тегло и плавно, но перманенто подобряване на цялостната Ви визия! И не говоря само за килограми! Визирам още сияйна кожа, здрава коса, нокти, цялостен младежки вид, тонус, жизненост и енергия! Но най-важното! Няма по безценно усещане от това да се чувстваме добре в собственото си тяло! Да обичаме отражението си в огледалото и да се чувстваме достатъчно силни и тонизирани да правим всичко това, което обожавахме като деца! Животът е кратък! Не отлагайте важните решения за утре! Не отлагайте щастието си за по-късно! Да живеем сега! Мечтата е постижима, когато я превърнем в ясно дефинирана цел! Подавам Ви ръка!

ПЛАН1

Разделно хранене

ПЛАН2

Сурова диета

ПЛАН3

Детокс режим

ПЛАН4

Разтоварващ режим

Някои препоръчителни суплементи

Билкови чайове
Екстракти от билки
Витамини и минерали
Биофлаваноиди и антиокиданти

РЕГУЛЯТНИ КОНСУЛТАЦИИ

Моят индивидуален и уникален подход към всеки един клиент отчита работата и е ефективен инструмент за цялостно преобразяване и подобряване на Вашия живот като цяло.

ПРИНТ, ВИДЕО И АУДИО

Mожете да се възползвате от моите помощни материали, поднесени в удобна за вас форма и синтезиращи ясно и кратко основните правила и стъпки по пътя към мечтаното тяло и Вашето здраве като цяло.

ФОКУС ВЪРХУ ХРАНЕНЕТО

Да изгорим излишните мазнини
Да коригираме и подобрим своите форми

Гъвкави ценови предложения

ЕДНОКРАТНА ИНДИВИДУАЛА КОНСУЛТАЦИЯ

100лв.

ЕДНОКРАТНО

Един час личен разговор, с препоръки относно режима Ви на хранене и двигателна активност.

ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

300 лв.

ЕДНОКРАТНО

Цялостна програма за подобряване на хранителните ви навици и начин на хранене, с цел редукция на теглото, оздраввване на конкретно заболяване или цялостно подобрение на Вашето здраве!

МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ

200лв. на месец

МИН. 5 МЕСЕЦА
    Ежедневно меню, регулярни консултации на тема хранене, корекции на хранителния режим. Помощ и съвет при провеждане на детокс и очистителни режими, разтоварващи дни, рецепти, правила за здравословно хранене, подкрепа, помощ и съдействие за постигане на трайна редукция на теглото или общо оздравяване на тялото.
ТОП ОФЕРТА

* В зависимост от личните Ви изисквания и нужди, обявените цени могат да бъдат коригирани. За повече детайли може да се свържете с мен на телефон 0899929696 или да ИЗПРАТИТЕ своето запитване

СВЪРЖЕТЕ СЕ с мен!

Време е да се погрижите за своето здраве! Просто ми изпратете запитване, като попълните формата по-долу и аз ще Ви помогна да тръгнем по пътя на голямата промяна тук и сега!