УСЛУГИ

РАЗЧИТАНЕ НА КРЪВНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

Тъй нареченето Plant Based Nutrition е признавано за един от най-здравословните хранителните режими от редица медицински специлисти в цял свят по отношение на ограничаване риска от редица заболявания като хорнични възапалителни процеси, оксидативен стрес, липотоксичност, дисбиоза, сърдечно съдове заболявания, затлъстяване, инсулинова резистентност, диабет, алцхайемер, онкологични заболявания и др…

ИНДИВИДУАЛНИ ПРЕПОРЪКИ

Индивидуалните препоръки за здравословно хранене  НЕ са диета! Аз не Ви предлагам краткосрочни и скорострелни резултати. Моята цел е не да свалите набързо няколко килограма, които скоропостижно да възстановите веднага щом се върнете към “нормалното” си хранене. Аз Ви предлагам партньорство! Партньорство по пътя към по-добрите навици на живот и хранене!

ДНК ТЕСТ
И ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

Генетичните тестове са иновативен и ефикасен метод на научни изследвания, научно дефиниран и обоснован и доказано ефективен в областта на здравната превенция. Сами по себе си генетичните тестове предоставят значително количество информация, която не може да бъде получена чрез друг вид изследване.

ВИБРОФИТ
ТЕРАПИЯ

Вибрoтeрaпия и вибрoфит трeнирoвки! Съврeмeнният нaчин дa пoддържaмe тялoтo си тoнизирaнo, стeгнaтo, здрaвo и в дoбрa фoрмa сaмo зa 10 минути нa дeн! Избeрeтe индивидуaлнa вибрoфит трeнирoвкa с Янa и сe рaдвйтe нa oтличeн тoнус, жизнeнoст и лeкoтa нa движeниe. Отървeтe сe oт бoлкитe, скoвaнoсттa, изилишнитe килoгрaми, цeлулитa и сe рaдвaйтe нa рaдoсттa oт движeниeтo!

ВЗЕМИ КОМБИНИРАНА ПРОГРАМА "МОЯТ ЖИВОТ"

Най-доброто решение, разбира се, е да съчетаем промяната в хранителните си навици с повишаване и на двигателната си активност, да тръгнем по пътя на пълната промяна и да реализираме желания от нас прототип на мечтата Моят живот! Стъпка по стъпка нека направим мечтите Ви реалност! И нека всеки ден бъдем една по-добра версия на вчерашното АЗ! Заедно можем повече! И нека Моят Живот започне сега!

“Моят Живот” е  Вашият път към Вашия мечтан живот! Цялостна промяна на всичко, което не носи удовлетворение, радост и позитивни емоции в живота Ви! Три месеца пълно хранително меню, с включени персонални препоръки и правила за здравословен живот и хранене, напълно съобразени с Вашия персонален ритъм, вкусови предпочитания, здравослоно състояние и цели! 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

ИНДИВИДУАЛНИ ЙОГА
И ТЕРАПЕВТИЧНИ ПРАКТИКИ

Всички сме чували за ползите на йога и нейните терапевтични функции, но сложността на асаните сякаш ни обезкуражава още преди да сме опитали. Моят подход към хората е строго индивидуален. Вярвам, че всички се раждаме уникални и различни и за да извлечем максимална полза от йога практиката следва да се съобразяваме със спецификата и особеностите на собственото си тяло.

СВЕТЛИННА ТЕРАПИЯ С BIOPTRON!

Терапията със светлина BIOPTRON може да се прилага като допълнително лечение при следните медицински индикации:

подпомагане лечението на рани;

облекчаване на болката или намаляване на нейната интензивност;

дерматологични нарушения и кожни проблеми;

педиатрия;

IMG_0338_blue_chandra

Щастливи, здрави, млади и красиви.

Стартирайте своята индивидулана тренировъчна програма, съчетана с индивидуални препоръки за здравослони навици на живот и ви гарантирам, че само след 90 дни ще останете изумени от собсвеното си отражение в огледалото!