30261338_10215610774523257_2458788697294766080_n-2

Яна Данаилова

Името ми е Яна и съм докторант по човешка физиология, докторант по икономика, магистър по хранене и здравен мениджмънт, сертифициран нутриционист и преподавател по йога!

Името ми е Яна Данаилова и съм докторант по човешка физиология, магистър по хранене и здравен мениджмънт, сертифициран нутриционист и Председател на сдружението на Нутриционистите в България, професионален член на Американската асоциация по хранене (ANA). Обучението ми в България е допълнено от редица специализации в чуждестранни образователни институции и имам завършен курс квалификация Биоенергия и биокибернетика на човека към Българска Академия на науките.

Отчислен с право на защита докторант по икономика към Катедра Международен бизнес в УНСС и в момента пиша свободна докторантура към Софийски университет и Българска академия на науките на тема Хранене и ендокринни смущения при човека.

Водещ и автор на предаването Линия здраве  и автор в Списание 9 месеца за мен популяризирането на здравословния начин на живот и хранене сред обществото е моя лична житейска мисия. Освен редицата медийни участия, съм организирала множество дискусии на тема здравословно хранене и личностно развитие, както йога ретрийти и спортни кампове по българското черноморие и в планината.

В своята практика проповядвам тезата на Хипократ “И нека храната бъде наше лекарство и лекарството наша храна”. Дълбоко вярвам в сила на храната, като средство да съхраним своето здраве, жизненост, тонус, енергия, да забавим процесите на стареене и да си гарантираме дълголетие и добро качество на живот.

Вярвам, че Здравият човек е Щастлив човек! А щастието е вътрешен процес, пътуване, дестинация! Пътуване към самите нас!

Моята лична мисия е да споделям именно своя опит и знания, за да помогна на хората около мен да бъдат пълноценни, осъзнати и щастливи!

Защото здравето е вкусно!

 

ПЪРВИ СТЪПКИ

Страстта ми към йога ме вдъхнови да завърша специален курс и да стана йога учител. Срещите ми с хората, които посещаваха моите класове ме изпълваха с енергия, радост, щастие и удовлетвореност, но също така и с усещането, че мога давам много, много повече. И тогава в мен се роди желанието да създам собствена комплексна програма, която нарекох “МОЯТ ЖИВОТ”! Имах толкова много идеи и просто трябваше да ги реализирам!

 

ПРОФЕСИОНАЛНА ПРАКТИКА

Като Магистър по човешка физиология, хранене, здравен мениджмънт, както и с като дипломиран Нутриционист, вече имам възможността да съчетавам ползите на йога с тези на здравословното хранене и да помагам много по-ефективно на хората да съхраняват своето здраве и да открият своя път на себепознание, път към осъзнатост и пълноценно щастие!

Като водещ на предаването Линия здраве, вече имам честта и възможността да споделям всички свои знания със зрителните на Bulgaria ON AIR.

 

Моите клиенти?

Хората  са различни, но едно нещо обединява всички нас – активната ни позиция в живота!

Моят опит

4
Опит в областта на здравословното хранене
1200
Хора, които ме следват
125
Детокс програми с хранителни режими
90
Брой дни на най-ефективната ми програма за отслабване

Свържете се с мен!

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ И ТЯЛО СЕГА! ВСИЧКО, КОЕТО СЕ ИСКА Е ДА ПОПЪЛНИТЕ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ.