Д-р Рюдигер Далке „Болестта като символ – семинар за духовно и физическо здраве”.

Скъпи приятели, с много радост и искрено въодушевление се включвам в организационния екип на семинара на Д-р Рюдигер Далке                    „Болестта като символ  – семинар за духовно и физическо здраве”.

За мен Здравето е лична  мисия! Вече няколко години съм посветена изцяло на каузата да помагам на хората около мен да открият пътя към себе си, пътя към своето физическо, емоционално и духовно здраве, хармония и баланс. Йога и хранене са част от комплексния подход към човешкото здраве. Холистичната медицина, като алтернатива на конвенционалната, която Д-р Далке практикува,  съвпада изцяло с моето възприятие и отношение към естествения процес на оздравяване на човешкото тяло. Книгите на Д-р Рюдигер Далке са ценен източник на полезна информация и своеобразен алтернативен поглед на конвенционалната медицина, както и  безценен опит и знания в  областта на холистичната такава. Лично аз се ангажирам с организацията на това интресно събитие, защото вярвам, че чрез книгите и семинарите си Д-р Рюдигер Далке  дава възможност на все повече хора да се докоснат до тази естествените източници и средства да съхраним или възвърнем нашето здраве и да осъзнаят, че причините за болестите идват от нашата личност, мисленето ни и емоционалното ни състояние. За мен всяка болест е процес на вътрешно изцерение. Проявата й на физическо ниво е последният апел на тялото ни да ни подтикне да променим себе си, отношението ни към нас, към живота ни и най-вече към здравето си.

Често забързани в ежедневието си ние игнорираме години наред сигналите за наличие на емоционален или душевен проблем, загърбваме дори малките болежки, храним се без особено внимание по отношение на качеството, състава и нутриентна стойност на храната, дори прекаляваме с количествата, не спортуваме активно, прекарваме повече от времето си седнали, затворени сред четири стени, не се грижим за душата си, за съзнанието и психиката си, подложени ежедневно на неимоверен стрес…. и болестта идва…

И тогава сме готови да променим всичко, за да спасим себе си!

А зашо да не предприемем мъничките крачки към по-осъзнат и пълноценен живот превантивно и да се радваме на отлично здраве, тонус жизненост и дълголетие…

Нямам търпение да се запозная лично с Д-р Рюдигер Далке и да науча как практически да приложа наученото от него и как да помагам на своите клиенти в грижата за собственото им здраве, правилното разбиране на болестта и нейното истинско лечение.

Вие също може да се възползвате от уникалната възможност! На 25 ноември д-р Далке  ще сподели с българската аудитория как да разбираме болестта и как да възвърнем здравето си естествено, с природни средства.

Винаги държа да се уча от най-добрите! Д-р Рюдригер Далке е един от тях.

Заповядайте и вие!

25.11.2017 09:00ч. Събота    25.11.2017 16:00ч. Събота
Зала 2 – Театър “Азарян”, НДК, гр. София

д-р Далке специално за семинара в София

“Радвам се, че имам възможност да се срещна с будните и осъзнати хора в България и да им помогна по пътя към един по-добър живот. В Германия книгата “Болестта като път” е издадена за първи път през 1983 година. От тогава до сега тя е достигнала до милиони хора, като им е помогнала и продължава да им помага да променят живота си. “Немската лекарска камара” най-накрая прие начина, по който обучавам младите лекари, като се убеди в нейния ефект. В такъв случай можем да кажем, че книгата променя и медицината.  Ще се видим в София на 25 ноември!” 

Повече за д-р Рюдигер Далке

Д-р Рюдигер Далке практикува като лекар и психотерапевт повече от 30 години.  Той е един от най-четените световни автори с международно признание, а книгите му преведени на 28 езика  вдъхновяват и помагат на милиони души по целия свят. Несъмнено българските читатели познават много добре  “Болестта като път”, която преобръща представите ни за традиционната медицина и дава изумителен отговор на въпроса защо се разболяваме, търсейки причините за болестта най-напред в личността, възгледите и емоциите на самия човек.
В Германия д-р Далке води обучителни семинари за лекари и подготвя немските медици да откриват причините за постоянно повтарящите се симптоми на болестта и да усвоят правилния терапевтичен подход.
Роден е на 24 юли 1951 г. във Фрайзинг, Бавария Следва медицина в Лудвиг Максимилиан университет в Мюнхен. През 1978 година получава докторска степен с дисертация на тема „Психосоматика на бронхиалната астма при деца.” В средата на 70-те години на 20 век се занимава с натуропатия и психотерапия – минава обучение за реинкарниращ терапевт. Заедно с жена си Маргит през 1990 година основава свой терапевтичен център в Долна Бавария.  Като фундамент на работата на терапевтичния център се сочат херметизмът и самият Хермес Трисмегист, а в книгите на Далке основни понятия са „законите на съдбата“, „принципа на сянката“ и „принципите на живота“. Основател е на Академия „Далке“ за психолози, повишаващи квалификацията си.  Бивш редактор на списание „Езотера“, днес Далке организира семинари и учебни курсове по архетипична медицина, респираторна терапия, психотерапия, пост и медитация.

Comment 1

  1. www.future-health.bg
    октомври 11, 2017

    Много интересно четиво. Скоро не бях попадала на нещо толкова любопитно в мрежата

Write a comment