Коледен ПРОМО пакет VitaYana

Тази година за Коледа, подарете на себе си и на своите близка ЗДРАВЕ, ВНИМАНИЕ и ГРИЖА,  а защо не и специална НАГРАДА, за сетивата ви ВКУСНА НАСЛАДА!

Коледните пакети ВитаЯна са подарък, който включва едновременно грижа за нашето здраве, а едновременно с това носят и на сетивата ни ЗДРАВОСЛОВНА наслада!

Нека ви докажа, че здравословната храна може да бъде и изключително вкусна!

От години съветвам хората как да се хранят, за да поддържат своето здраве, младост, енергия и да си осигурят дълголетие. Стройната фигура не изисква лишения. Затова създадох линия продукти VitaYana, за да „подплатя“ съветите си за здравословно хранене с вкусни натурални продукти, дар от природата.

От любов към здравето!

Вече мога не само да ви препоръчвам храна, която е не само вкусна, но и здравословна, с гарантирано качество, чистота и произход.

Докоснете се до вкусното решение на вечната дилема как да се храним хем вкусно, хем здравословно, и всичко това в един Коледен пакет VitaYana!

Пакетът включва:

  • Персонална консултация, по време на която вие питате, аз отговарям*;
  • Персонални насоки за хранене, съобразени с вашите лични цели**;
  • 1 брой VitaYana масло от кайсиеви ядки, 1 брой VitaYana Био Манов мед, 1 брой VitaYana Тахан от тиквени семки.

*Консултацията е с продължителност 20 минути. Провежда се след предварително записан час, който ще се проведе след 7 януари 2024 г. Консултацията може да бъде проведена на място в здравословния холистичен център VitaYana или онлайн, според предпочитанията и възможностите на клиента.

** Препоръките се изпращат по електронна поща до 3 работни дни след провеждане на персоналната консултация. Клиентът получава анамнеза с разписани персонални насоки за хранене и евентуално суплементация при нужда, съобразени с неговото индивидуално здравословно състояние.

 

Цена: 169 лв

Повече за продуктите можете да научите ТУК

Write a comment