Дебют на продуктите VitaYana Nutrition

Ние сме това, което ядем!
Затова създадохме серия продукти VitaYana Nutrition – от любов към здравето!

Дебютът на VitaYana храна за здраве беше по време на най-голямото изложение за храни и напитки в София: Месомания, Пътят на млякото, Булпек, Wine & Spirits Show и Интерфуд &Дринк. Събитието се проведе в София в периода 8-11 ноември 2023g. в Интер Експо център, където посетителите имаха възможност да видят на живо и да опитат част от продуктите с марка VitaYana Nutrition.

А те са:
Био Манов мед
Био мед от лавандула
Био мед от кориандър
Тахан от тиквено семе
Тахан от кайсиеви ядки
Масло от кайсиеви ядки
Масло от тиквено семе
Масло от Бял трън
Продуктите и техните съставки не са подбрани случайно. Всяка една от тях съдържа ценни хранителни вещества и потенциални лечебни и превантивни за здравето свойства, затова прецизирахме внимателно техния произход и качество, така че да ви предоставим чисти, здравословни и вкусни 100% натурални продукти от природата.
VitaYana Био Манов мед
Мановият мед е специален сорт мед, който се произвежда от сладък сок, наречен мана или медена роса. Пчелите събират маната и от нея се получава мед, съдържащ витамини, минерали, незаменими аминокиселини и антиоксиданти. Мановият мед се отличава с по-тъмен цвят в сравнение с нектарния мед.
Мановият мед съдържа разнообразие от витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти. Приемът на манов мед може да окаже положително въздействие върху имунната система, при лечение на грип и настинки, остри и хронични вирусни инфекции, може да подпомогне нервната система при системно напрежение, стрес, умора и безсъние.
Може да окаже благоприятно въздействие при лечение на стомашно-чревни смущения като нарушен микробиом, метеоризъм, дисбиоза, констипация, гастрит, язва и други.
VitaYana Био Манов Мед се отличава с гаранция за своя произход и чистота.
VitaYana Био Мед от кориандър
Медът от кориандър съдържа витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти.
Медът от кориандър може да окаже ползотворно въздействие върху имунитета и общото здравословно състояние. Отличава се с несравним вкус, в съчетание с потенциални лечебни свойства и ползотворен ефект върху организма:
· Може да подпомогне функцията на храносмилателната система;
· Притежава потенциално антибактериално действие;
· Може да окаже антиоксидантна защита за клетките и организма като цяло;
· Притежава потенциални имуномодулиращи свойства
· Може да съдейства за регулиране на кръвообращението и кръвното налягане;
· Има потенциал да въздейства благоприятно върху нивото на холестерола.
VitaYana Био Мед от кориандър се отличава с гаранция за своя произход и чистота.
VitaYana Био Мед от лавандула
Медът от лавандула притежава златист цвят, сладък неповторим вкус и запомнящ се аромат. Съдържа лавандулово масло, танинови вещества, свободен ланолин, боронеол и кумарин, които могат да имат релаксиращо и успокояващо действие, биха могли да подпомогнат борбата с вирусните инфекции, както и да благоприятстват дихателния и храносмилателния процес.
Лавандулата е известна с нейното благоприятно влияние върху нервната система. Като естествен релаксант тя би могла да действа успокояващо, сънотворно, да облекчава мигрена и сърцебиене.
VitaYana Био Мед от лавандула се отличава с гаранция за своя произход и чистота.
Таханите VitaYana Nitrition се отличават със своя чист състав:
100% Смлени тиквени семена
100% Смлени кайсиеви ядки

БЕЗ подсладители, разредители, консерванти, ГМО.

Таханите VitaYana Nutrition се отличават и със своята гъстота и наситен вкус.

Абсолютен хит и бест селър на изложението се оказа VitaYana Тахан от кайсиеви ядки, защото притежава ценни антиоксидантни, антисептични, антибактериални, противовъзпалителни и анти-ейдж свойства. Съдейства за укрепване на сърдечно-съдовата и имунната система, може да подпомогне мозъчната функция, да подобри състоянието на кожата. Притежава значими антиканцерогенни свойства.

VitaYanan Тахан от тиквено семе
Наричано “Зeлeнo злaтo“ през средновековието, тиквеното семе е известно не само със своя добър вкус, но и със съдържанието на пoлезни за здравето миĸpoeлeмeнти. Маслото и таханът от тиквено семе подпомагат облекчението на възпалителните процеси, регулацията на метаболизма, здравето на репродуктивната и стомашно-чревната система.
И не на последно място VitaYana Масла!
100% натурални студено пресовани масла
Маслото от бял трън съдържа цинк, магнезий, манган и селен, които са важни микроелементи за синтеза на инсулин и за регулиране на нивото на кръвната захар. Съдържа силимарин, който има благоприятен ефект върху функцията на черния дроб, стимулира регенерацията на хепатоцитите, понижава възпаленията и стимулира детоксикацията. Съдържа антиоксидантите витамини А и Е, които действат противовъзпалително, забавят стареенето и подобряват състоянието на кожата.
Маслата могат да се използват за овкусяване на салати, супи, сурови и готвени ястия. Препоръчва се да се добавят след края на термичната обработка, за да се запазят полезните качества. Очаквайте скоро и рецепти и идеи за тяхното кулинарно приложение.
Защото чистата и натурална храна е най-вкусният начин да се грижим за здравето си.
Съвсем скоро ще можете да намерите продуктите VitaYana Nutrition в онлайн магазина www.vitayana.com , какво и във физическия ни магазин VitaYana в Младост 2, ул. Свети Киприян 281, както и в партньорската ни мрежа. За новини, рецепти и промоции следете фейсбук страницата ни VitaYana
Защото здравето е вкусно!

Write a comment