„Изключи и презареди“ с Яна Данаилова в Спа Ризорт Св. Иван Рилски

Мина първият от тематичните уикенди, посветени на здравето в Спа Ризорт Св. Иван Рилски. Целият месец май е под надслов Изключи и презареди или отдай се на заслужена пълноценна почивка със силата на лечебната вода, чистата планина и полезната храна!

Имахме чудесна програма, пълна с практични беседи, занимания за деца и възрастни.

Сутрините ни започваха със семплинг на смутита, а в ресторанта вече има богато разнообразие от здравословни опции за всеки, който спазва определени хранителни режими като вегетарианско или веган хранене, спортно хранене, кето хранене, хранене с нисък ГИ и др.

Денят ни продължи в СПА центъра с дегустация на билков чай и беседа на тема детокс и здравословно хранене.

По време на обяд в ресторанта на Спа Ризорт Св. Иван Рилски всеки гост имаше възможност да се срещне с мен, да ми задава въпроси и да получи кратка персонална консултация.

Следобед продължихме със здравословни беседи и йога, а вечерта се отдадохме отново на здравословните ястия в ресторанта, където демонстрирах на гостите как се приготвя изкушаващ сетивата, но и много полезен домашен шоколад, без добавена захар и излишни мазнини.

В неделния ден заедно с децата приготвихме вкусни и здравословни сурови бонбони и си погорихме с родителите за детското хранене.

Палавите ръчички бързо оформиха сладки бонбони и после хапнаха с наслада, но почерпиха и мама и тати. 

На 24 – 26 Май ни очаква ново подобно изживяване в Спа Ризорт Св. Иван Рилски, а темата ще бъде “Влез във форма”. Ще имаме нови срещи, беседи, работилници за деца, йога практика, демонстрации и дегустации на здравословна храна.

Повече можете да научите ТУК

Защото здравето е вкусно!

Write a comment