15782731_1152819234836037_711266924_nЧовешкото тяло притежава уникалната способност да се самолекува и регенерира!
Детоксикацията не е диета! Тя е процес на изчистване на тялото от натрупаните токсини, вследствие неблагоприятените фактори на околната среда, храната, водата, въздуха, стреса… Детоксикацията не е фокусирана върху редукция на теглото, но има косвен ефект, като благодарение на олекотения режим на хранене за изчистване на тялото, се освобождаваме и от няколко излишни килограма телесна маса….
Големият Следпразничен Детокс стартираме с първия Екадаши ден за 2017 година с еднодневен пост за физическо, ментално, духовно и кармично прочистване!
Следва първото пълнолуние на 12 януари и всички ние ще проведем тридневна детоксикация, по време на която ще пречистим около 10-12 литра телесни течности, ще повишим ефективността на лимфната си система и ще се освободим от 1 до 3 килограма.
Следва умереният период на детокс, по време на който спазваме олекотен хранителен режим в 2 варианта по избор:
1. Стандартен олекотен хранителен режимHealthy Food
2. Суров хранителен режим
И така до следващато екадаши и следващото пълнолуние, което настъпва на 11.02.2017 г.
На 14 февруари може да си позволим, по желание, по една чаша хубаво червено вино, защото следва най-голямото предизвикателство- Житният режим! Стартираме на 15 февруари и приключваме на 24 февруари. Житният режим се прави в началото на месец февруари, когато Слънцето е в знака Водолей, който е символ на чистотата и любовта. Режимът започва след февруарското пълнолуние, когато има най- благоприятни условия за лекуване и чистене. Приключваме със захранване- пречистени, обновени, подмладени, регенерирани…
Всеки ден провеждаме онлайн тренировка от дома си! Ежедневена, своебразна комбинация от йога, пилатес, табата и крос фит! Комплекс от упражнения насочени към стягане и оформяне на проблемните зони: бедра, дупе, корем и ръце!
Връзката е по скайп! Часът е 18.30 до 19.30.Yoga training
Цената за участие в Големия Спедпразничен Детокс – ежедневни напътствия и дневно меню е 70 лева.
Цената на една тренировка е 5 лева.
Заплащането може да стане в брой в офиса на Chandra в хотел Рила, ет.2, офис 201 или по банков път.
За допълнителна информация и/или записвания можете да се свържете с мен на телефон 08999 2 96 96.

Write a comment