ИНДИВИДУАЛНА ДЕТОКС ПРОГРАМА

Ежедневният стрес и напрежение, липсата на време и възможност да се храним здравословно и спокойно, както и ниската двигателна активност, заседниалият начин на живот, консумацията на алкохол, употребата на тютюниеви изделия и тъй наречените “junk” храни, неминуемо дават своя сериозен отпечатък върху нашия организъм и нашето здраве като цяло. Най-ефективният, лесен и достъпен начин да прочистим тялото си от натрупаните токсини и да се освободим от няколко излишни килограма е няколко дневеният детокс. Вариантите и разновидностите на детокс програми предлагат изобилие от възможности, рецепти, интензитет и продължителност, спрямо индивидуалните нужди и предпочитания на всеки от нас! Те включват разнородни пресни и сурови храни, които са богати на витамини, минерали, биофлавановиди, фитонутриенти, които оздравяват нашето тяло, като повишаван нашия имуниетет и резистентност към възпаление, вируси и бактерии. Това е перфектната комбинация за загуба на тегло, хидратация и алкализиране на организма.

Чувствате умора, апатия, липса на тонус, жизеност, енергия… Кожата Ви не е така сияйна, косата не блести, а ноктоте Ви за чупливи. Трудно се концентрирате и често чувствате апатия, раздразнителност и обща отпадналост и депресивност… Време е да пречистите и освежите тялото си отвътре! Да се оттървете от натрупаните шлаки и токсини и да се заредите с нутриентна бомба от жизненоаважните микро и макро нутриенти!

Поръчайте своята индивидуална детокс програма сега и ще останете очаровани от начина, по който  ще се почувствате – освежени, подмладени, сякаш преродени! Доверете ми се! Защтото Вие заслужавате да бъдете здрави! Здрави, енергични и щастливи!

ДЕТОКС

100лв.

еднократно

Зелени смутита
Плодови сокове
Разтоварване

* В зависимост от личните Ви изисквания и нужди, обявените цени могат да бъдат коригирани. За повече детайли може да се свържете с мен на телефон 0899929696 или да ИЗПРАТИТЕ своето запитване

Време е да се погрижите за своето здраве! Просто ми изпратете запитване, като попълните формата по-долу и аз ще Ви помогна да тръгнем по пътя на голямата промяна тук и сега!