Индивидуална тренировъчна програма! Пътят към мечтаното тяло не е лесен, но това не означава, че е непосилен или невъзможен! Нужна ни е само малко воля, решимост и постоянство! И разбира се – компетентен съвет и помощ! Моята роля, именно, е да Ви помогна да оползотворим физическите усилия, които влагате, за да постигнем оптимален и най-ефективен резултат! Важно е да се движим! Важно е да спортуваме! Но още по-важно е как го правим!

Ако се отнасяме отговорно с грижа и любов към тялото си, то то ще ни се отплати под формата на желаната от нас визия, жизненост, тонус, енергия и разбира се здраве! Искате да се оттървете от няколко излишни колограма, Искате да стегненте и оформите проблемите зони – корем, бедра и дупе? Нека го направим заедно! Без изтощителни тренировки, без глад и непрестанни лишения! Нека тренираме разумно, ефеткивно и най-вече с вяра и убеденост в желания и очакван резултат!

Аз ви предлагам индивидуалне подход, съобразен със спецификата на физиологичните Ви особености. Предлагам Ви дългосрочен план с цел гарантиране на желаните цели! Предлагам Ви споделен опит, експертиза и знания! Но най-вече Ви предлагам подкрепа и съпричастност! Предлагам Ви лично отношение и ангажимент! Защото за мен Вашата мечта е лично моя професионална цел! И ще я постигнем заедно! Защото заедно можем повече!

Гъвкави ценови предложения

МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ

40лв.

МИН. 5 МЕСЕЦА

Включва консултации и обновяване на програмата до постигане на желаните резултати.

ТРЕНИРОВЪЧЕН РЕЖИМ

150лв.

ЕДНОКРАТНО

Специално подготвени за Вашите индивидуални нужди упражнения.
Видео уроци.
Програма стъпка по стъпка.

СПЕЦИАЛНО

* В зависимост от личните Ви изисквания и нужди, обявените цени могат да бъдат коригирани. За повече детайли може да се свържете с мен на телефон 0877007353 или да ИЗПРАТИТЕ своето запитване

СВЪРЖЕТЕ СЕ с мен!

Време е да се погрижите за своето здраве! Просто ми изпратете запитване, като попълните формата по-долу и аз ще Ви помогна да тръгнем по пътя на голямата промяна тук и сега!