Уикенд на здравословната храна в Kashmir Wellness & Spa Hotel

Обичам работата си! Тя ме отвежда на вълшебни места, среща ме с вдъхновяващи хора и ме зарежда с любов и енергия! Миналия уикенд имах честта да посетя Велинград  и да представя на гостите на магичния Kashmir Wellness & Spa Hotel неустоимия вкус и ползите от здравословната пролетна храна.

Срещнах се с гостите на хотела и под формата на здравословна беседа си поговорихме за това как можем да подобрим здравето и имунитета си със силата на добрата пролетна храна.

Вечерта в ресторанта на хотела проведох кулинарна демонстрация на здравословни ястия, за да покажа, че полезната храна може да бъде също толкова изкусителна, вкусна и красива. С моите авторски рецепти убедих гостите, че не е нужно да правим компромис с вкуса, когато се храним със здравословна храна. Не е необходимо да се примиряваме с посредствената и бедна на есенциални нутриенти храна в хотелите. Показах на гостите, че храната в хотел може да бъде здравословна. Защото здравето е вкусно, дори и по време на почивка.

На място приготвих Пъстра салата „Имунитет“, Сурово Гаспачо с кълнове и семена и Просо с кашу и песто от авокадо.

Ако ние изискваме добро качество и разнообразна, свежа и здравословна храна, то и хотелите постепенно ще започнат да се съобразяват с нашите нужди, и най-вече с нуждите на децата ни. Защото моята мисия е да се боря за това да имаме не само знанията, но и условията да се храним здравословно и разнообразно навсякъде, дори и по време на почивка.

И така от мен вече да знаете, че има едно специално място, което предлага първокласна, разнообразна и здравословна храна и едновременно първокласна СПА почивка, а именно Kashmir Wellness and Spa!

Мечтаната почивка, далеч от шума на града, гарнирана с лечебната сила на добрата храна!

Write a comment