Персонални консултации във FemiClinic

Вече един месец имам честта и радостта да провеждам персонални консултации в най-новия и модерен медицински център за женско здраве в столицата: FemiClinic!
Във FemiClinic имам удоволствието да работя с екип от висококвалифицирани специалисти в различни области от женското здраве, като гинекология, мамология, ендокринология, кардиология, дерматология, психология и естетична медицина. Това ми дава възможност да предоставя на своите клиенти най-прецизната услуга в сферата на персонализираното хранене.
FemiClinic обединява екип от висококвалифицирани специалисти в медицината, диетологията, психологията и естетиката. Всеки един от тях работи с най-съвременната апаратура, за да може да предостави на клиентите цялостни решения според персоналните им нужди.
Заедно със специалистите работим в неразделен екип, за да превърнем получаването на цялостна консултация в лесен и удобен процес. Целта ни е да предложим не само преглед или процедура, а задълбочено изследване на персоналното състояние на клиентите. Устремени сме да предоставим отговори и решения за всеки аспект от здравето и естествената красота. Именно това ме спечели и привлече към мисията на FemiClinic.
Във Femiclinic предлагаме грижа, с която целим да надминем всички ваши очаквания, за да ви дадем надежда, че грижата за здравето може да бъде не досаден ангажимент или загуба на време, а изключително приятно и първокласно изживяване, в атмосфера на подкрепа, безупречна експертиза, съпричастност и разбиране от екип от първокласни специалисти!
В качеството си на хранителен терапевт и физиолог приемам клиенти във FemiClinic всеки понеделник и сряда. Час можете да запишете ТУК

Write a comment