Пълна промяна с PGX и Яна

  1. Здравейте, Яна. Вие сте физиолог, магистър по хранене и майка на 3 деца. Кога започнахте да се интересувате от здравословното хранене и каква е хранителната култура във Вашия дом?

 

Интересът ми към здравословното хранене датира още от тийнейджърските ми години. Зароди се в резултат на нормалния стремеж на всяко момиче да изглежда и да се чувства добре в тялото си. Ако първоначално този интерес бе насочен само към мен, в последствие през годините се задълбочи и надгради от осъзната отговорност и грижата да отгледам здрави деца и да се грижа за здравето на своето семейство. Разбира се, професионалната ми квалификация е от изключителна полза за културата на храненето у дома, като аз не само се опитвам да предам своя опит и знания, а най-вече да вдъхновя и мотивирам своите децата сами да предпочитат здравословната храна. За мен високата хранителна култура и добрите хранителни и житейски навици са едни от най-ценните завети, които можем да дадем на своите деца. Те биха им гарантирали ефективна превенция, здраве и дай, Боже,дълголетие.

 

  1. Да се храни човек здравословно е истинско предизвикателство, не Ви ли тежи ангажиментът да приготвяте ежедневно разнообразно и здравословно меню?

 

За мен храненето е отговорност и грижа и най-вече израз на себеуважение. Времето, което посвещавам на приготвянето на храната, считам за инвестиция в собственото и това на семейството здраве. С внимание и с грижа планирам седмичното меню, като се старая то да бъде разнообразно, вкусно и питателно. За радост у дома се храним доста простичко, прилагаме минимална термична обработка на храната, менюто ни изобилства от сурови плодове и зеленчуци и реално самият процес на готвене не отнема много време. От друга страна храната е вкусна и питателна и в къщи се радваме на крепко здраве, силен имунитет, тонус и енергия, за да живеем пълноценно и да сбъдваме мечтите си. Често ме питат как успявам да се справя с всичките си ангажименти и да отглеждам и 3 деца. Отговорът е много простичък: със силата на добрата храна! Нека да не забравяме, че основното предназначение на храната е да снабдява тялото ни с енергия и с есенциални хранителни вещества. Да, храната е удоволствие, но преди всичко храната е здраве, така че щом имаме време да сърфираме в социалните мрежи и онлайн пространството понякога с часове на ден, значи имаме възможност да посветим част от своето ежедневие, за да приготвим вкусна и здравословна храна за себе си и за своето семейство.

 

  1. Вие наскоро станахте майка за трети път и успяхте много бързо да се възстановите, какви са вашите съвети към хората, които вдъхновени от пролетта, са си поставили като цел да влязат във форма за лятото?    

 

Живеем в свят, в който култът към външността е издигнат на пиедестал, както никога до сега, а в същото време все повече хора се борят с наднормено тегло. Причините за това са да много! оОт една страна водим изключително застоял начин на живот, работим пред компютър, рядко спортуваме, системно консумираме големи количества храна, а самото ни меню ни изобилства от високопреработена, рафинирана и висококалорична храна. Подложени сме на хроничен стрес и често нямаме време за сън и активна почивка. Всичко това води до прогресивно, често неусетно, наддаване на телесното тегло. От друга страна неблагоприятните фактори от околната среда могат да доведат и до хормонални смущения, които сами по себе си да резултатират в натрупване на излишно тегло, което не е резултат от количеството храна, която консумираме.

Добрата новина е, че здравословното отслабване е мисия възможна. Важно е да подходим комплексно, като включим хранителен режим, двигателна активност и пълноценен сън и почивка в своята програма за отслабване. Не по-малко важно е обаче да адресираме първопричината на натрупването на излишно тегло: калориен излишък или хормонален дисбаланс и да проявим воля, търпение, дисциплина и резултатите няма да закъснеят.

В процеса на редукция на телесното тегло полезни могат да бъдат и здравословни хранителни добавки, като PGX, който представлява високо пречистен, патентован комплекс, състоящ се от три вида водоразтворими фибри, в комбинация със средноверижни триглицериди. Фибрите в продукта се отличават с оптимален вискозитет – способност за набъбване в течна среда. Ето защо след прием, те набъбват в стомаха и образуват гелоподобно вещество, което забавя храносмилането, увеличава обема на приетата храна и насърчава усещането за ситост. Фибрите от картофена палма контролират хормоните, които отговарят за апетита, прочистват червата и насърчават редовното изхождане. Средноверижните триглицериди (МСТ) редуцират излишните мазнини и осигуряват енергия, като притежават доказани ползи в лечението на затлъстяване и наднормено тегло. Този комплекс доказано понижава нивата на кръвната захар, създава усещане за ситост, намалява желанието за сладко, подпомага регулацията на нивата на холестерола и триглицеридите и допринася за изгаряне на излишните телесни мазнини.

 

  1. На пазара има множество продукти, които обещават лесно и ефикасно отслабване, какъв е Вашият опит с този продукт, защо да изберем точно PGX? Безопасен ли е, има ли ефект и можем ли да му се доверим?

 

Относно безопасността на продукта, имаме потвърждение от лекари, че той няма странични ефекти, не води до пристрастяване и е напълно безопасен. А относно неговата ефективност, мога да споделя от своя опит на не една пълни трансформации на мои клиенти, избрали да работят със съчетание от хранителен режим, двигателна активност и PGX. Именно големият ни успех ме вдъхнови за трета поредна година да стартирам проекта „Пълна промяна с PGXи Яна”. Всеки може да потърси и да види сам резултатите от предходните проекти, като за „Пълната промяна на Дияна с Яна” успяхме да редуцираме 15 кг за два месеца, а при „Пълната промяна на Илиян с Яна” загубеното тегло бе 35 кг. за една година. Тази година отново ще подарим на един от вас пълна промяна с Яна, която включва персонален хранителен режим, индивидуални тренировки и пълна PGX програма за цели два месеца.

 

  1. За кого е подходяща тази програма и ако желаем да се включим в нея, как можем да го направим?

 

Всеки, който има желание и нужда, може да се включи в програмата. Всъщност, препоръчително е всеки човек с наднормено тегло е да опита да го редуцира и оптимизира. Тази година организираме томбола с награди и ще подарим седем едномесечни програми с PGX, две двумесечни програми с PGX и една голяма награда – „Пълна промяна с Яна”, която включва персонален хранителен режим, индивидуални тренировки и двумесечна PGXпрограма. Участието не е обвързано с покупка на продукта, томболата се провежда в социалната мрежа фейсбук на моя официален профил, като е нужно само да харесате страницата и да коментирате под публикацията на събитието, за да завършите своята регистрация. Победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и техните имена ще бъдат публикувани отново на моята страница на 18 април 2022г.

 

  1. Кога стартират томболата и самата програма?

 

Томболата стартира на 28 март 2022 г и желаещите да участват имат три седмици, за да заявят своето участие. А самата програма стартира непосредствено след Великден. Включете се и вие и нека докажем, че здравословното отслабване е мисия възможна!

Да влезем във форма за лятото, с пълна програма с PGX и Яна!

Заявете своето участие в томболата ТУК

Write a comment