Нова Година! Нов силует!

В навечерието на новата 2021 всеки един от нас традиционно избира своите новогодишни резолюции.

За жалост изследвания на психолози, анализиращи устойчивостта на промените в поведенческите модели, сочат, че около 77 % от новогодишните обещания се спазват едва до края на първата седмица на новата година…

Как тази, толкова чакана и жадувана 2021 година да ни донесе исканата промяна?

Ако и вие ли като мен жадувате вдъхновяващо ново начало!

Ако и виe като мен имате желание  да започнете годината на чисто и с нови сили!

Каня ви на поредното ми здравословно приключение с  обещаващ ползотворен ефект за тялото и ума:

Нова година, нов силует! Детокс и пълна промяна с Яна!

Детоксикацията представлява уникалната способност на човешкото тяло да се самолекува и регенерира. Това е процес на изчистване на тялото от натрупаните токсини, в резултат на некачествена храна, вода, въздуха, стреса, лекарства. Детоксикацията не цели да сваля килограми, но това е неизменен ефект от нея и само може да ни радва, особено ако сме попрекалили с празничните ястия и питиета.

Тази година с програмата си пожелаваме да постигнем с лекота следните цели със силите на добрата храна, движението и любовта:
–  Да стимулираме естественото прочистване и разтоварване на тялото, отделянето на токсини от бъбреците и детоксикацията на черния дроб;
– Да подобрим храносмилането, микробиома и да балансираме чревната си флора;
– Да подсилим имунната си система, нещо от което всеки има нужда особено сега, повече от всякога;
– Да позабавим процесите на стареене;
– Да освежим, придадем блясък и сияйност на кожата си;
–  Да се мотивираме взаимно да спортуваме активно, за да стегнем и оформим тялото, най-вече проблемните зони бедра, дупе, коремче и ръце;
– С дамите да се борим с целулита, като стимулираме кръвообращението на кожата, а с господата да се борим да намалим обиколката на талията;
– Да се чувстваме по-леки, по-свежи, по-жизнени и се освобождаваме тялото си от няколко излишни килограма.

– И не на последно място да изградим устойчиви във времето добри хранителни навици, с които не само да започнем новата година, но да възприемем като наш естествен начин на хранене;

И за финал, чувстваме се леки, силни, енергични, красиви, готови да покорим света!

Всичко това се случва в продължение на 7 седмици. 7 седмици, които са истински празник за тялото и душата. 7 седмици, в които ние му отделяме специално внимание, грижи и го даряваме с чиста, силна и градивна храна. 7 седмици, след които тялото ще ни се отблагодари с новите си сили и енергия за действие.

Започваме на 11 януари!

Един месец се храним здравословно, леко, свежо, като менюто ни изобилства от храни с висока хранителна плътност, които не само ни носят вкусова наслада, но и доставят всички есенциални хранителни вещества до всяка клетка от нашето тяло.

На 12.02.2021 ще помолим Господ да ни приеме в лечебницата на природата за 10 дни  и ще спазим завещания ни от Учителя Дънов Житен режим.

Последната седмица на нашето здравословно приключение Нова година, нов силует ще се захраним и ще се подготвим тялото за нормалния си хранителен ритъм!

Всеки, който иска да нахрани тялото и ума си със силна и чиста храна, с позитивни емоции и да поставим едно добро начало на новата 2021 като се погрижим за здравето и душата си е добре дошъл!

Тъй като подходът ми ще е строго индивидуален и съобразен със спецификата на всеки един от вас, всеки желаещ да се присъедини към приключението „Нова година, нов сулиет! Детокс пълна промяна с Яна!“ може да ми пише на лично!

Защото здравето е вкусно!

Comments 4

 1. Симона Бонева
  януари 3, 2021

  За много години мила.. Бъди много здрава, щастлива и все така вдъхновяваща за всички нас.. Аз желая да се включа в приключението ти!

  1. Яна Данаилова
   януари 6, 2021

   Благодаря Ви, Симона! Бъдете и Вие много здрава, щастлива и благословена!

   Споделям условията за участие!
   https://vitayana.com/product-category/подаръчни-комплекти/нова-година-нов-силует/

 2. Доротея Дотова
  януари 4, 2021

  Здравейте, какви са условията да се включа. Благодаря Ви предварително

  1. Яна Данаилова
   януари 6, 2021

   Благодаря Ви, Доротея! Споделям линк към условията за участие.
   https://vitayana.com/product-category/подаръчни-комплекти/нова-година-нов-силует/

Write a comment