Пълната промяна на Дияна с Яна! 15 кг. за 2 месеца

Два месеца – минус 15 килограма! 

Два месеца са както малко, така и много време! Малко време за лятна ваканация, но сякаш цяла вечност, когато променяме живота си и градим навиците си сякаш изцяло наново!

Не мога да кажа, че пътят ни дотук бе лесен, предполагам Диди още по-малко би могла да твърди това, но:

  1. Определено ясно и категорично си личи, че трудът ни си е струвал усилията;
  2. След 60 дни неразделни в битката с наднорменото тегло и двете сме повече от убедени, че това е само началото, и финалът на пълната ни трансформация тепърва предстои. 

 С ръка на сърцето мога да кажа, че работата по този проект за мен е истинско предизвикателство, но и удоволствие да работя с млад, отговорен, амбициозен и дисциплиниран човек като Дияна. Тук именно е мястото да изразя моите адмирации към нейната воля и дисциплина.

За успеха ни, също така, допринесе и отличният, за мен,  продукт в борбата с излишните килограми PGX и неговия патентован комплекс от фибри, източник на питателни растителни влакнини. Когато се приема с храна, PGX абсорбира водата, разширява се в стомаха за времето от около 30 минути и забавя храносмилането. Това предизвиква усещане за ситост, поддържа здравословните нива на кръвната захар и намалява усещането за глад. Tази естествена формула по безопасен начин намалва глада, очиства храносмилателния тракт и оказва ефективен контрол върху нивата на глюкозата.

И така, с овладени нива на глада, аз и Дияна сме всеки ден в залата. Редуваме  йога,
кондиционални тренировки, виброфит терапия. Режимът й е съобразен със здравословното й състояние и нашите цели. Освен наднормено тегло, Дияна е диагностицирана  с инсулинова резистентност и с Хашимото, автоимунно заболяване, които следва вниматтелно да съблюдаваме при избора на ежедневно меню.

За два месеца не само успяхме да свалим 15 килограма и 15 см. от талията на Диляна, но също така, постигнахме отлични резултати, както за показателите за инсулинова резистентност като гликигиран хемоглобин и HOMA индекс, така и на хормоните на щитовидната жлеза,  така че наблюдаващият ендокринолог на Дияна се съгласи да редуцира хормоналната терапия й с 25 микрограма.

Пътят на пълната промяна е не само път към  по-ниска телесна маса, това е път към едно ново АЗ. Път, в който откриваме нови храни, изграждаме нови навици, учим се на устойчиви модели на хранене, преоткриваме удоволствието от движението, възстановяваме здравето си, но най-вече се учим да обичаме себе си.

Защото грижата е най-висшата проява на Любовта!
А здравето отвътре, личи отвън! 

Аз и Дид продължаваме…

Write a comment