PG X -пълната промяна на Дияна с Яна

Казват, че красотата ще спаси света. Казват, че красотата е присъща на жената. 

Женствеността често погрешно се измерва със сексапил, а сексапилът погрешно се измерва в налагани обществени норми, мерки и теглилки.

Медиите ни заливат с имиджи на съвършени жени с мечтаните размери 90-60-90, от всички билбордове ни се усмихват дами със съвършени бедра, стегнати коремчета, тежащи не повече от 50 килограма в най-добрият случай!

А как живее жената? Истинската реалната жена, която става рано, за да приготви закуска на съпруга и децата си, бърза за работа, хапва на крак или пред компютъра каквото има, отново бърза след работа, за да прибере децата, да напазарува, да сготви, да пусне поне една пералня, недай си боже да има и пране за гладене, прах ще избърше в събота, а прозорците е планирала да измие следващия уикенд, защото този ще води едното дете на детски рожден ден, а другото е на уроци ииии и вече не помни какво…

Често ние жените, разкъсвани между многобройните си ангажименти, трудно намираме време за себе си. Храненето ни е хаотично, често посягаме към шоколада като моментна утеха и успокоение в забързаното си ежедневие, не можем и да си помислим да отделим един час на ден за спорт, пропускаме закуската, обяда, но за сметка на това си хапваме обилно на вечеря и се възнаграждаваме и с някой друг десерт, гледайки телевизия вечер на дивана.

Резултатът… килограмите се трупат неусетно, губим младежката си визия, метаболизмът се забавя, появават се и някои други физиологични смущения, стресът може да отключи хормонален дисбаланс или да наруши функциите на щитовидната жлеза или дори да отключи автоимунно запобялване…

Да не говорим пък какво се случва с психиката на жените с репродуктивни проблеми.

Съгласно статистиката над 250 000 двойки в България имат проблеми да създадат поколение…

Стрес, стрес, стрес, храна, липса на двигателна активност стрес…

Всеки ден ставам свидетел на нова и нова човешка съдба. Всяка, жена със своята житейска история. Всяка дама със своите грижи, проблеми и забравени момичешки мечти…

Дълбоко вярвам, че всяко физиологично неразположение и смущение е проекция на потискан и дълго игнориран емоционален проблем.

За мен здравето не е просто отсъствие на болест, а по-скоро емоционално, ментално, психично и благосъстояние, равновесие, хармония, ененргиен балнанс. А ние го възприемаме на сетивно ниво като усещане за жизненост, тонус, енергия и най-вече радост и любов към живота!

Здравият човек е щастлив човек. Човек в пълна хармония и мир с мислите си, чувствата си, душата и тялото си!

Всеки симптом, всяка болка, всяка болест е сигнал, комуникация на тялото ни, на душата ни, че правим нещо нередно в живота си! Че не поддържаме тъй нареченето относително равновесие на тялото си наречено хомеостаза и това води до отклонение във фунционирането на системите ни на чисто физиологично ниво. Защото ние хората сме устроени така, че често игнорираме емоционалните си блокажи и болки и обръщаме внимание, вземаме мерки и полагаме усилия да променим навиците си, живота си, здравето си, чак когато симптоматиката се прояви на физическо ниво и изпитаме сериозен дискомфорт…

За да съкратя историята, зашото за любовта към себе си и живота бих могла да говоря с часове … именно тези житейски истории ме вдъхновиха да стартирам поредния си проект.

Проектът  PG X – ПЪЛНАTA ПРОМЯНА на Дияна с Яна!

Пълна промяна се осъществява с любезното съдействие на моите партньори Натурал Фактор България. 

Natural Factors е лидер в производството и развитието на продукти за здравето. Компанията е производител №1 на хранителни добавки в Канада. Носител е на награда от Канадската Асоциация за здравословни храни CHFA за високи постижения в сферата на здравословните храни. Продава добавки и на четирите континента.

Фирмата произвежда и дистрибутира пълната гама хранителни добавки: витамини, минерали, билки, есенциални мастни киселини и специализирани формули.

В програмата вече се включиха няколко момичета, но днес ще ви представя едно от тях.

Дияна е на 30 години. Майка на едно дете, работи дълги години в изключително стресираща среда на финансивия сектор. Огромното напрежение дава своето отражение и на 23 години Дияна е диагностицирана с хашимото, а на 25 години е поставена на хормонално лечение. От 2016 година тя и партньорът й започват да правят опити за забременяване, след около година неуспешни опити, дозата на хормана бива увеличена и днес Дияна се радва на малкото си момченце. 

Дияна дойде при мен с огромна мотивация и желание да отслабне.

Включи се с ентусиазъм в програмата “Пълна промяна” и тя, аз и PG X се изправихме пред предизвикателството да сбъднем мечтата на едно младо момиче да отслабне и да се чувства добре в дрехите си!

Стартирахме на 8 март! 

На женския празник, на празника на женствеността поставихме голямото начало!

Дияна премина на специален хранителен режим, изготвян от мен, на ежедневен прием на PG X и на интензивен тренировъчен режим, комбинация от високоинтензивни интервални тренировки, йога и виброфит терапия.

Спряхме се на PG Х, защото той съдържа патентован комплекс от водно-разтворими фибри, иззети от корен на картофена палма с добавени средно-верижни триглицериди. Доставя фибрите директно в стомаха, където те постепенно абсорбират водата и бавно започват да увеличават обема си, създавайки усещане за дълготрайна ситост.

Моят опит с продукта, както и отзивите от момичетата, с които работя сочат, се PG X значително намалява апетита, включително и желанието за сладко, което най-често е най-големият проблем на дамите при борба с килограмите. Благодарние на водноразтворимите фибри и средно-верижните триглицериди, той създава усещането за дълготрайна ситост и подпомага изгарянето на излишните мазнини, особено най-упоритите в областта на корема.

Както е видно и от резултатите ни с Дияна, PG X понижава нивото на гликимичния индекс на храните, което само по себе си редуцира нивата на серумния инсулин, секретиран от тялото и това на чисто физиологично ниво подпомага процеса на редукция на килограми, тъй като високите нива на инсулин метаболизират излишната глюкоза в мастни депа в черния дроб и в областта на корема. 

Резултатът – килограмите сякаш падат от нас неусетно и без особени усилия

Ето и нагледно прогресът й в мерки!

Разбира се, съчетан с подходящ хранителен режим и двигателна активност, PG X подпомага ефективната загуба на килограми и ни помага да постигнем мечтаното тяло.

Вижте прогреса на Дияна само за две седмици! 

А нейният път едва сега започва!

За да се убедим в действието и ефективността на продукта, ще проведем експеримента пълна промяна в продължение на два месеца, като ще документираме нейния прогрес!

Да не отлагаме лятното тяло за другата година!

Мисия пълна промяна започва сега!

На 8 март Дияна тежи 96 килограма, талията и бе 101 см., а ханшън 119 см.

Днес, точно 2 седмици по-късно Дияна тежи 90 килограма, талията й е 94 см., а ханшът 112 см.!

И това е само началото на PG X Пълната промяна на Дияна с Яна!

 

Write a comment